Kiloları Yüzünden Düğününü 13 Yıl Erteleyen Gelin!

Evlenmeden önce kilo vermek istediği için 13 yıl boyunca düğününü erteleyen kadının ilginç hikayesini sizinle paylaşıyoruz. İşte Faye Martin isimli gelinin enteresan hikayesi...

Erkek arkadaşı Kevin'i çok seven ve ondan evlenme teklifi aldığı zaman çok sevinen ama fazla kiloları nedeniyle gelinlikle çirkin görüneceğini düşünerek düğününü tam 13 sene boyunca erteleyen bir gelin Faye Martin...


Faye 2004'te sevdiği adam olan Kevin'den evlilik teklifi alıyor

Faye 2004'te sevdiği adam olan Kevin'den evlilik teklifi alıyor

Faye Martin 2004 senesinde çok sevdiği sevgilisi Kevin'den evlilik teklifi alıyor. Teklife çok sevinip hiç düşünmeden "evet" diyen Faye, konu tarih belirlemeye gelince devamlı bir bahane bulup düğün gününü erteliyor. Nedeni ise fazla kiloları yüzünden gelinliğin içinde güzel görünmeyeceğini düşünmesi.
Faye tam bir şeker bağımlısı olduğunu, bütün gün kurabiyeyle çikolata yediğini ve akşama doğru ise fast food yediğini ve bunlarsız duramadığını söylüyor. Bu şekilde Faye zaman içinde 127 kiloya kadar çıkıyor.


Bir gün bir yabancının kendisine söylediği bir sözle Faye'nin bütün yaşamı değişiyor

Bir gün bir yabancının kendisine söylediği bir sözle Faye'nin bütün yaşamı değişiyor

Seneler geçiyor ama değişen hiçbir şey olmuyor, Faye fazla kilolarından bir türlü kurtulamıyor. Tabi diğer taraftan da Kevin evlenmeleri için baskı yapıp duruyor, Faye'i olduğu gibi sevdiğine ve böyle de çok güzel olduğuna inandırmaya çalışıyor ama Faye "şişman bir gelin" olmak istemediğini söyleyip direniyor.
Ancak 2012'de bir gün her şey değişiyor. Alışveriş yaptığı bir mağazada gördüğü bir kadın Faye'e herkesin içinde bağırarak "Şişko" dediği zaman Faye için bu durum hem çok korkunç hem de aydınlatıcı bir an oluyor. Faye kilo vermek için çaba vermesi gerektiğine işte tam da o zaman karar veriyor.


18 ayda tam 57 kilo veriyor

18 ayda tam 57 kilo veriyor

Artık kararını veren kadın, 18 ay içinde tam 57 kilo verip neredeyse toplam kilosunun yarısını veriyor. Kendini tekrar güzel bulmaya başlayan ve istediği bütün kıyafetlerin içine giren Faye'in dertleri bununla bitmiyor.
Kısa zamanda çok fazla kilo verdiğinden karnında deri sarkmaları meydana geliyor. Onları kıyafetlerin ardına sıkıştırarak saklamaya çalışan kadın sonunda geçtiğimiz yıl karın gerdirme ameliyatı oluyor.


Ve nihayet!

Ve nihayet!

Ve artık evlenmelerinin önünde hiçbir mani kalmadığı zaman da sonunda büyük gün geliyor. Faye tam da istediği gelinliğin içinde kuğu gibi süzülüp nikah memuruna evet diyor ve Faye ile Kevin 13 senenin sonunda evleniyorlar.


Ne dersiniz siz bu durumda olsanız ne yapardınız?

Ne dersiniz siz bu durumda olsanız ne yapardınız?